B

Nuffnang

Friday, 30 August 2013

Hasrat hati yang belum pasti...

Assalammua'laikum....
Pagi korang....

Hasrat hati nk buat mcm ni (pic. kat bawah), tapi tak pasti jadi ke idak....
Aku suke yang simple... 
Tapi, kadang tu suke pulak yang serabut serta sarat..
Human being.... (..")
Kalau boleh enggak mau dong ade warne tema..
Sebab macam rasmi bangat deh... hehehe"
kalau bole nak cecampor had0k..
Sbb kekadang nampak klasik dan lebih kreatif...
Tapi..itu semua ade kelebihan dan kekurangan serta [PELIK] ...

TAPI .... hadoo aku kesah...
taste memasing kan...

Living room (small space)








Bedroom (small space)



Kitchen (small space)





So, inilah pilihan hati aku... untuk ruang yg kecik 
sesimple yang mungkin tapi masih ade kreatifnye di situ(!)



In shaa Allah....




P/s : Angan-angan, sebagai bahan rujukan...rasenye sesuai la untuk apartment kecik kami tu.. Syukur, Alhamdulillah... Thanks cik google pinjamkan gambar...

2 comments:

  1. mesti tengah semangat nak deko2 umah kan.. cayok!! nt gi umah u ye..

    ReplyDelete
  2. fidayu... u dan zue memang la WAJIB dtg umah i ok... tp tu la..takot jugak ni..budget xberapo nak hado..hakhakhakhak......umah kecik so, kene deko cr umh kecik le..tu dok sebei2 ni u...rsnye frame yg merepek2 tu nk bt sendri je..

    ReplyDelete