B

Nuffnang

Monday, 19 September 2011

Scrapbook...

AsSalam kengkawan...
hari jadi aku dah berlalu 2 hari yg lepas [17 sept 2011]...abang siap2 dh gtau xde adiah, sbb dia bawak g becuti ke Camer0n Highland ...ape2 pn tengs abang... i ♥ u s0 much~!! 

kate xde adiah tp dpt gak ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

sejambak bunge utk Daku..hehe" thanks abang...i like~!!


yang ni pun dpt ..si ♥ bagi..huhuhu...

_________________________________________________________________

ok ni nak cite kes lain pulak ye...befday aku dah lepas ni nk cite pasal befday hubby yg akan dtg..0rng tu punye adiah dah hampir siap wo0ooo...hasil kerja tgn sdri tau..taun ni dah duk dekat so kepingin bangat tue nk bt sesuatu/adiah yg d hasilkan dr tgan Ku sendri,,dan yg ini lah yg kan terhasil nnt yaww~!!

kat bawah ni lah pr0ses2 album/scrapbo0k utk si suami....





ni adiah utk hari lahir abang yg akan dtg ni... [02 Nov 2011] sume hasil kerja ni sy bt sdri..c0rak pun...harap abang suke ..ayat apakah ini..sudah pasti laki aku suke... LOL~!! (perahsanNye saya)











P/s: Buat sendiri...

Abah warded...

Assalam sume...
last week abah masuk hospital, "Hernia
tapi xley jlnkan operation sebab tekanan darah abah tgi sgt2..dh masuk air 5 botol, puase seari semalam..tapi xjalan gak..drah tgi jugak..ni sudah semestinye abahku nerbes~!! hehehe...almaklumlah dah 52 thun, dan selame ni xpnah ke hospital...kene cucuk jarum nk amik drah pun ngeluh sakit..hehehehe....sian abah...
time g kat abah sempat la jumpe pakcik suhaimi..jiran + besfren maknye hubby...sian cik ami...sbb drah tgi, sblah bdan dia lemah..mcm kne strok ...sedih tg0k dia time tu..rse nk nangis..air mate dh belinang dh time tu..tahan jew... laaaa, tetibe cik ami nye cite pulak dah..hakhakhak..k mari kite layan sikit gambo2 abah kat spital ye...pembedahan abah terpakse d tunda pd 11 0ktober 2011...mudah2an segalenye berjalan lancar on that day/date...aminnn...






abah siap ckap "td abah g minum kopi "0" ais long kat cafe pastu lari ke car park mer0kok plak" ado0oiiii..abahku sgt la degil ye...sempat lagi dia...










P/s: Hospital ampang. Semoga cepat sembuh abah...