B

Nuffnang

Monday, 24 March 2014

Akhirnya sahabat kami nikah...

Assalamu'alaikum ...
Selamat pagi semua ...

Pertama - aku malas gile nak update blog sekarang ni.. owh damn"
Kedua - aku busy dengan keje kat opis, sabtu ahad pon keje... haaa, jangan main gile...
Ketiga - walaupun aku malas, target aku "dapat update blog sebulan sekali pon jadi lah~" (angan2)
Keempat & terakhir - kalau dah penyakit "M" tu datang korang nak kate hape...

Untuk bulan ni, cerita yang terpilih untuk aku share ngan korang ialah........

Majlis Perkahwinan Zue Don


Tahniah Zue & Faizul... Alhamdulillah  "BFF"  bujang antara aku, Ayu & Zue telahpun selamat bergelar "Puan" aku happy bile tengok wajah gembira sahabat-sahabat aku happy... So, sekarang ceq nak habaq kat hangpa suma la.. yang group kepochi ceq ni dah lengkap.. suma dah bergelar "ISTERI" baq hang (habaq hang)..... Semoge aku dan sahabat-sahabat aku dapat menjalankan tanggungjawab sebagai isteri yang taat pada Allah dan Suami.... juge peroleh baby sesame.. Amin yarabbal'alamin... ngeeeeeee~ 


Jom layan gambo ! (jgn muntah sudah,ok)


Sekali lafaz je.. Alhamdulillah...
Tapi kome tau ape.. aku yg lebihnye teghoyak tekobak"! 



 ok, fine.. nampak tak minah sebelah aku tu.. tu retis ! ya a.k.a neddy~.. sebelah retis tu kakak dia.. Kak chor yang over haa.. tengok je la tu.. dia plak yg nebes lebih saat tunggu lafaz akad...hahahaha.. kak chor manusia yg spesis minah lawak"! rock la lu der...


 hok ni sopan sangat, suami sapa ta tau...  mat fariq suami ayu..  hehehehe =)

 Ayu & Zue

 Yeayyy"!

 Mantan Pengarah IcuPs


 kebahagiaan itu milik mereka ...

Semoge tangan ini akan kekal berpaut/bergandingan sampai ke akhir hayat mereka ..


 nampak sudah tanggungjawab isteri terhadap suami.. semoge kalian kekal hingga Jannah-NYA..

 Faizul (Don) & Zue





 Si Princess achik yg sorang ni nk bekepit je ngan achik dia, sampai tido mlm seahri sebelum nikah pon req kat achik nk tido bilik pengantin.. even dh mengantuk tesengguk-sengguk dia tetap tak nak tido takot achik tinggalkan dia or tak dapat tido bilik achik dia...hehehe...Mia sgt teruje dgn benda yg cantik sbb dia suke melaram... comel sgt mia"!






 Pengarah a.k.a boss Cik Jue yg paling best dan sempoi yang pernah aku ade..  Beliau boss yg sangat penyayang, cool, havoc"! selain dia Cik Azrina ex-boss yg cool"! sampai sekrg masih berhubung dah mcm kengkawan , adik-badik... Tu la org ckp..klu org yang baik ni ade je...kejap je dapat rase bekerja bawah derang ni...

 Mase aku & ayu pulak nak posing sakan...









 Suami tercinta daku ni, kalau tak buat muke hudoh dia time begamba tak sah"!


Retis kome weeeehhh.... ya, sepupu zue.. 

 Perut sexy tu kesayangan beta"!

 I sedang menggode ok.. chop, chop... bukan gode org lain.. gode suami.. bahahahaha...










P/s: Hari bahagia zue dan faizul...