B

Nuffnang

Tuesday, 13 December 2016

Gubahan hantaran yang super simple...

Assalamua'laikum & pagi kawan-kawan alam maya...
Dah pertengahan bulan Disember.. Ape orang putih kabo "time flies like an arrow". Pantas, tak sedar. Bulan ni macam akan ade update lagi je kalau tade pape la, kalau malas see you all on January 2017 la ye. Next year ..

Tinggal lagi beberapa hari je lagi adik bongsu awak nak mendirikan rumah tangga. Seda tak sedarlah haa... Alhamdulillah hampir semuanya dah setel tinggal beberapa item je yang masih belum iaitu buah-buahan, kek dan sirih junjung. Sebab barang-barang ni fresh, so tak ley la nak buat awal-awalkan, yang lain dah bereh. 

Memandangkan adik awak lelaki dan dia pulak kene hias barang hantaran sendiri sebab pihak pempuan nak hias barang hantaran sebelah/untuk perempuan sendiri, jadi awak sebagai kakak yang sado ni pon buatlah gubahan hantaran yang super simple khas buat adik bongsu awak.


Nah awak banje gambo, ni le hasil dari jejari montoks awak haa....














P/s: Gubahan hantaran yang ringkas dari kakak untuk adiknya.. Kakak tak berwang, jadi kakak sponsor ape adenya la.. Alhamdulillah siap dan tercapai la hajat awak nak buat gubahan hantaran sendiri.. ade yang nak tempah ke? hahaha...