B

Nuffnang

Tuesday, 25 October 2011

Hadiah hari lahir sunshine...

AsSalam k0rang....
ermmmphhh~!! lg seminggu birthday My Sunshine okiiiesss... 4 this year xm0 beli ape2,,lain dari yang lain tau.. i buat scrapbo0k a.k.a album utk si ♥ ini hasil tgan aku.. hope abang suke lew.. i knw dia ade req. nk perfume, tp xmo bg la..perfume dh penah bagi...klu ade pulus lebey bebile pong ley bli..tak gitu temah? .. hikhikhik...


♣ proses2 pembikinan okies 


page yang last almost done ...



dah siap cume tinggal nk menampal gambo aje yeah~!!



yeahhh~!! dah siap...mari kita pr0ses k0tak plak..







kotak pun dah siap...tinggal nk bagi aje...excited la pul0k..

♣ makan mase 2 bulan buat ni okies..tp xtumpu la..bt time2 free aje..sume hasil kerja tgnKU 
seb bek abang bukan kaki tenet..so dia xpnah layan blog aku, selamat ..klu tak  tiada kejutan gitu~~!!

tq 2 pejai utk kotak itu..dia bt je..i balut n hiaskn okies...nk bli kotak siap mahal sehh...70 hengget kot..xbebaloi temah oiii~!!

ni adiah hari lahir dr si ♥ utk saye... tq abang i suke bangat tue....t bagi lg tau... i l0ve butterfly.. [dia tahu sy suke rama2]

 he asked me "sayang nk levis ke nie?" k0rang2 sume pasti tau ape yg mak mahu..mak bukan mate duitan jah, tp mak mesti pikir ke depan..hakhakhak..& i choose GOLD" mmmMmuaxxx~!! thanks sayang bucuk macam aye.... *sambil mengelip2kn mate*










P/s: Scrapbook buat sendiri...

Hiburkan hati isterinya...

AsSalam kamu, kamu, kamu, n kamu~!!
last weekend kami balik umah mak saya kat Langat, pagi awal pg tu Sunshine ley bt lawak la pulok.... kononnye nk pranjatkn i tp sebliknye okies...k0rang tgok saje le gambo kat bwah kang korang tau le pasei pe yek... 


 "haah!! hamek kau~!!  kui, kui, kui,,,,sapa yg kena?"  mungkin dlm keadaan yg excited + menggelabah smpai suamiku xprasan tingkap MILnye itu lutsinar... hakhakhak" bile dh kantoi dengan banggenye saya suruh dia tgok sdri keadaan dr dalam..ape ke lgik..sume bantai pecah perut sampai nk putus urat kent0t yew..











P/s: kon0n2nye...