B

Nuffnang

Monday, 10 February 2014

Mencuri kan tak baik...

Assalamu'alaikum...
Selamat pagi korang...

Actually, banyak sangat cerita nak share. Tapi kite share yg ringkas aje la ye... Pembukaan tahun 2014 memang ceria, tapi selepas pertengahan Januari 2014 baru ni sedih... uhukhukhuk"! . Sebab motor suami, kenderaan untuk kami berulang pergi keje hilang, mungkin bukan rezeki kami... Redah  Redha + Pasrah...Memang la aku sakit hati sebab baru pakai 6 bulan je kot dah kene curi... Pencuri tak dapat pecahkan mangge dia angkat pagar rumah kami... Orang pepenat carik duit beli, korang sedapnye mencuri tau.. Tau tak, tak baik... uwaaaaaa"! (bile aku ingat aku akan emo+sakit hati)

Lepas tu, kite lupakan la motor yang dah hilang tu... kami balik kampung + short holiday ... kembali la ceria sikit walaupon hati tak senang dan now, Alhamdulillah semakin ok la.... dah boley terima kenyataan.. aku dan suami g coti-coti ke Melaka.. dekat + seronok, bagi aku dan suami yg memang jenis kaki jalan.. suke park kete satu tempat then pusing-pusing sampai pening"! hahahaha~ ....










Bubbye ..till we meet again... Next trip is Penang, maybe...








\




P/s : Last but not least  =) ...