B

Nuffnang

Wednesday, 15 June 2011

Tidak serik meminta pada-NYA...

alhamdulillah yaAllah..kerna masih memberi peluang kpd kami...semalam aku bt checkup selps 2 bulan aku jlnkan pembedahan kecil utk kandungan luar rahim aku...alhamdulillah sumenye baik..aku sgt beryukur selpas mendgar kate2 doktor semalam " ok la sumenye ok, bagus..lepas ni awk dh boleh berkeluarge kembali.." aku terpinge2 dan terus menadah tgan dan mngucapkan alhamdulillah....maknenye aku tdak perlu tgu selama 2 tahun...alhamdulillah ...syukran2....doktor tekejut bile aku bg tau before doc yg jage aku kat ward gtau 2 tahun kene rehat sblm aku nk mengandung semula..terus dok tadi ckp doktor tu salah..dia bg info yg salah...mcm kes kamu ni xperlu tgu 2 tahun... dengan senyum lebo tanpe segan silu aku terus horeyy depan doc tu..aku jugak xperlu mkn pil perancang lagi..yeahhh!! no more dizzy...alhamdulillah..YaAllah moge selepas ini segalenye akan berjlan dengan lebih lancar n sempurna hendaknye..amin...pada Engkau tempat ku mengadu n meminta yaAllah...amin yarabbalalamin...kau permudahkanlah segala urusanku yaAllah....semoge Kau dapat kurniakan aku & suami anak yg sehat n sempurna utk kami mendidik ke jln Mu yaAllah..amin.... Rezeki dari Allah tiada siapa dpt menjangka...










P/s: Jangan pernah mengalah dan putus berdoa kepada-NYA...

Hampir pengsan pak...

uwaaaa....saya manyak syi0ok!!! hubs bt surprise smp sy nk pengsan sudah !! 80%  hampir...20% lg tgal utk aku pengsan!! hakhakhak...mmg kejutan yg gilerr!! abg syg suke giler2....dats Y i love u 1 2 3 4 n MorE !! hehehe...hado0oiii!! korang bayangkan lah..laki aku serabai giler beselipa jepun short pant n kemeja t bodoh2 jew..org lam butik Guess tu pun pandg kmi ats bwah tau..cam xnk layan jew..huhuhu..dgn selamba hubs said " ok miss amik yg ni" uwaaaaaa...!! aku rs nk guling kat situ jugak...!! mmg jerit tak hengat la... (almaklumlah awak ni bukan org senang dpt beg rege sekupang pon awak dah seronok bebeno)

itu dia sya punye!!! present anniversary dr Hubs (!!)
let's guess ape di dalam itu karung !! hehee.. ^^
tadaaaaaaaa ~ (!! handbag utk sy....yaho0oooo! i like it damn much!! Thank U so much hubs!!)
mmg xsangke hubs bli ni...wlaupon org kate murah, 4 me its 2 Xpensive sudahh... tambng nk banje mkn aku sebulan pun br 300 tp ini beg sudah lebey wo0oaaa... ^___^ ape pun aku sgt2 suke, lg2 adiah ini pemberian sang suami terchenta ~!!














P/s: Hadiah ulangtahun perkahwinan + raya...

Tuesday, 7 June 2011

Homemade lasagna (my style)...

Memang xdinafikan memsk adlh kje pompuan..sy Xsuke memsak..tp sejak dah duk sekali ng hubs sy sgt2 suke memsak...hehehe..semalm aku cuti so aku msk ni utk hubs...hehehe...zasss~!! ni 4 our bekfast!


ni dia..siap nk bakar plak...

in progress !! yeayy...

yummy!!!...siap..mse utk ngap!!...

sedap w0aaa! cube korang plak try mask..sgt2 seng ...

yang ni pun sedap..aku amik resepi ni dr kwn sekolah, pergh! simple n sedap bangat ..

tadaaa! da siap goreng...ni pon nk tgal ngap jek...hehehe....jempot...

ado0oiiiiyaiii! dia bt Xbesalh pun..aku kalih kjap je tgok tv dia dah abehkan..mmg tdak adil...uwaaAaaa.. U_U








P/s: Masak dan makan...