B

Nuffnang

Friday, 3 January 2014

Feeling blessed, welcome 2014...

Assalamu'alaikum korang....

Jap nak lap habuk...

Ok, done...

Waaaa... lame gile daku tidak membebel kat blog ni... rasenye tak terlambat lagi untuk aku mengucapkan ...


Syukur kepada Allah kerana masih memberikan aku meminjam nafas ini, melihat dunia DIA dan masih berpeluang untuk bertaubat kepada-NYA... Alhamdulillah... 


Ok, aku nak share pasal Apple.. Alhamdulillah, Apple semakin aktif sebab bulu dia dah makin maju .. tumbuh dengan jayanye...dah sebulan dan ini la hasilnya..

  Korang tengok aje la care dia bersantai depan sliding door tu... tak tahu menikmati ape... gamaknye tengok pakwe or nikmati angin petang sepoi-sepoi itu... hehehe.. kakak & abang love Apple banyak"!


Sebelum menutup tirai 2013, sempatlah Mak, Mommy, Abg Yan & Adik Aish datang melawat Mama Long kat Mid Valley (opis). Cuci mate sambil makan-makan, soping-soping dan lelain lagi...




Alhamdulillah dan Terima kasih 2013 yang banyak memberi pengalaman manis, suke dan duka... Assalamu'alaikum dan Selamat Datang 2014.... Syukur...


Alhamdulillah, permulaan 2014 yang ceria ...
Thanks pade Suami yang snap pic ni tanpa meminta, dia yg beriye-riye suh aku posing kat situ... hahaha"! I LOVE U SuamiKU .... love u to the moon & back, to the moon again & back, till no ends~!









P/s : Moge hari-hari akan datang juga lebih diberkati & dirahmati oleh ALLAH S.W.T..... amin yarabbal'alamin....