B

Nuffnang

Friday, 17 October 2014

Pindah pejabat...

Assalamu'alaikum ...
Salam pagi jumaat korang ...

October ...
Bulan Sepuluh ...
Oktober ...
Yes, it October guys ...

Harini, hari yang ke-3 kat opis baru... Hopefully, semuanya akan baik-baik saja... walaupun penat sikit tp kat sini hati ni rasa lapang je... Walhal perasaan tu sebenarnye tak berape seronok atas sebab :

1- Perjalanan nak sampai opis bertambah dari 40minit ke 1jam (kebas ponggong/kejang kaki duk dalam komuter tu) .
2- Nak menapak dari stesen komuter ke opis jawuuhhh"! (akan tambah power turbo aku) .
3- Urusan bank dan segala pembayaran hutang-hutang menjadi agak susah sebabnye ape pon takde kat sini, even mesin ATM "! (tipu sangat sebab dekat ngan SOGO, tapi tak suke nak menapak dikala panas gedik) .
4- We ols duk satu building dengan menteri, so langkah tak ley panjang dah, terhad.. aku ulang, TERHAD"! .
5- Kene berpakaian kemas ye, no more selebet dayssssss"! blerrrrggghhh~ (joget cha~cha~chaa sket) 
.

Green Building sangat tau, jalan/bergerak baru lampu nyale, tak mampu iols u"!



Bubbye office lame....


Hello Office baru ...


Classss beno surau iols nampak jelas KL Tower uols... gambo ni tak berapa jelas sebab jerebu, tapi semalam memang clear"! Subhanallah view yang cantik . Alhamdulillah kepenatan aku semakin kurang.










P/s : Allahumma yassir wala tu'asir, rabbi tammim bilkhoir, amin...

No comments:

Post a Comment