B

Nuffnang

Tuesday, 22 November 2016

Bongsu ...

Assalamualaikum semua...

Sebulan sekali akan update, sedang berusahe mencube ...
Tinggal lagi sebulan je adik bongsu nak mendirikan rumah tangga. Akhirnya semua anak-anak mak dan abah dah ade keluarga sendiri. Kami pulak la merase macam mana nak harung hidup berumah tangga membesarkan anak-anak macam mak dan abah dulu-dulu...

Aku yang bajet kaklong-kaklong sangat ni tak tau nak bagi adik ape. Memandangkan kaklong ni tak berapa nak berWANG kan..... Jadi kaklong pon bebesar hati nak membantu meringankan beban adik bongsu hakak ni dengan menghadiahkan segala hantaran punye hiasan dan beberapa item untuk hantaran akan disediakan oleh kaklong dan juge sedikit cenderahati buat pihak perempuan. 

Nanti kite tengoklah ape akan jadi... Adik lelaki sebab tu berani nak hias hantaran sendiri sebab lelaki ni kan simple... Tak perlu hiasan yang sarat macam hiasan sebelah perempuan. Kalau perempuan semestinya la maunye cecantik, sarat-sarat serta blink-blik macam hakak dedulu gitu le, hehehe...


Ini pilihan warna untuk hantaran adik bongsu kaklong...

Biru memang sinonim dengan kaum lelaki tapi selit light pink kat situ untuk menampakkan kelembutan...










P/s: Kaklong doakan segala urusan korang berjalan dengan lancar dan berbahagialah kalian hingga Jannah... amin... Sebagai suami, tanggungjawab besar dan berat. Moge jadi ketua keluarga yang baik buat keluarga ye... 

No comments:

Post a Comment