B

Nuffnang

Friday, 3 May 2013

Birthday party Sheyana Khairah...

Assalamua'laikum...
Salam Jumaat semua...

Maaf  sebab agak lame tak update blog, sebab aku memang tersangat la busy kebelakgan ini... *fuhh"1 ngalah menteri busynye** ...hahahaha.... korang masih ingat ..aku ade anak angkat yang mix [Melayu-Filipin] ... dah besar dah dia...time flies so fast... 24/4/13 haritu umur dia genaplah 6 tahun.... dah besa dah princess mama bai ni... so dalam sedar tak sedar perhubungan aku dan mommy Roselyn pon hampir tujuh tahun..mase kenal Rose, Khairah masih dalam tummy/womb mommy dia..time tu roselyn mengandung 6bulan.... sekarang Khairah dah 6tahun..alahai anak...dah la preety, pastu homeh yg pasti sangat bijak & you are very choosy baby"! hahahaha... [like mommy like daughter] *Maganda* :-p

♥ Happy 6th Birthday Khairah 
....We loves you anak....




 ♥ Happy Family 


Ibu Aimee [Dinara Sofia] , Mama Bai [Me] & Mommy Rose [Zaquan]





♥ Happy Family 




 Atok & Khairah


 Nenek & Khairah








P/s : Semua orang happy on that day... thanks Zulkifli & Roselyn sebab jemput kami...

No comments:

Post a Comment