B

Nuffnang

Tuesday, 25 June 2013

Quality time...

Assalamua'laikum wbt.....

Last weekend  22.06.2013 , adik yang bongsu open table.... dia belanje kami satu family dinner.... ok mesti k0rang tertanye..belanje untuk ape? biaselah selalunye kalau belanje ni mesti ade sebabkan.. Kami sambut birthday dia yg ke-(?) in advance la... padahal birthday dia 30hb Jun kot..so, kami sambut awal la..sekaligus makan-makan untuk family gathering... 

Yang lawaknye... birthday boy plak yang belanjekan.. i sponsor kek aje..hehe...

Thank You so much Alip sebab belanje kami semua....
Selamat Hari Lahir...
Moge sentiasa Sihat, Dimurahkan Rezekinya,
Bahagia bersama insan tersayang, jadilah anak dan adik yang baik serta soleh...
Amin yarobbala'lamin...




Dua beradik ni party buih before nak pergi dinner...







BFF aku pon ade..tu kawan dari kecik, ni la kawan rapat kat kampung..hehehe...


nitik ayor lior Aish







kokak jangan tak kokak abg yan..


Tangan tua abah pasangkan lilin untuk si anak bongsu...





drama sungguh....


Drama lagik..Abah tikam Alip


Abah sembelih plak...hehehe
ini semua sekadar gurauan kami sekeluarga..



have fun"!



Abang Iyan buat jelingan manje OK...




Laki aku yg senget n super sporting"!
I Love You Musang"!





ade gaye mak tiri tak?


Mak tiri mengamuk"!
ini lah kuarge kecik aku...


Alhamdulillah time ni semua ade...Suami Lala yg jarang join pon ade, tp gamba la plak tak de... sebab dia datang lewat sikit... so completed kami sekeluarge berkumpul... ni la gelagat family aku yang gile-gile... mak abah yang sporting ....








P/s : Sayang kalian semua...

No comments:

Post a Comment