B

Nuffnang

Monday, 14 January 2013

Sambut 2013 bersama sahabat-sahabat kesayangan...

Assalamua'laikum ...
hai..hai..hai...
Selamat Tahun baru korang...
wahhhh naseb masih bulan Januari so ok la kan aku wish ni kan...
ke k0rang dah rase sesuam tahun baru ni...hahaha...

Seperti biasa, kalau tahun baru je mesti nak cite azam baru la, azam yg tertunggak la..ok, aku xmo cite mende2 tu seme..aku nk cite pasal percutian aku bersame Hubs ke perlis ujung tahun dan awal tahun ritu... korang tau tak percutian kali ni tersangatlah bermaknenye...seronoknye, beronoknye..teronoknye.. keh..keh..keh... tu tandenye aku dah nk start merepek..hakhakhak... Walaupon siap ade sebilangan org cakap... " haa... ape perlis.." .. " haa..perlis tu ade ape?" " tak bestnye tempat percutian korang.." "perlis tu kecik mane ade ape wei.." dan berbagai-2"! la..bagi aku dan suami..Perlis sangat best sebab kawan baik kami ade di sane..mereka menghidupkn percutian kami di sane~!!

Memula aku ingat tak sampai dah perlis, sebab.... Jumaat malam dalam perjalanan kami tayar kete pecah...dekat area Kota Damansara/ Sg Buloh... Syukur sesangat sebab aku dan suami selamat, xde ape-2 yang teruk berlaku sbb Hubs dapat kawal kereta... Alhamdulillah...so kami patah balik ke rumah.. (walhal hati aku time tu sgt tak sedap, seb bek hubs sgt cool), pepagi esoknye kami kuar rumah gi kedai tayar tu semule..ape lagi..Hubs bising kat toke tu sebab kamis kami tukar, jumaat dah pecah...lg sekali perasaan tak seronok dan xsedap hati muncul sebabnye..wallet Hubs tinggal...so patah lagi ke rumah...owh  gross~"!! bebanyak berdoa pada Maha Esa supaya perjalanan kami lancar dan selamat....


Heeemmmm... Alhamdulillah, aku & Hubs selamat sampai perlis pade pukul 10malam...ecececeh"! turun je kete ape lagi..terkam kengkawan le..seronok sebab, kami teruje mereka juge beperasaan sedemikian...
inilah gambar utk beberape hari saya dan Hubs bersame mereka"! perjumpaan selepas 2 thun berpisah"!


Mereka benar-benar kawan sejati...








kawan sampai akhir hayat..



suke memborong...



Nyawa...


psst..pss...skandal la sangat..




PDS banyak jasa...akanKu kenang...








ketawa bersama..
menangis bersama...


mat don paling tak menahan ...


kami punya jam yang sama"!


sempat singgah umah Ex-Boss...klu g umah cik rina xpnah perut kosong..pling best > sy pernah patahkan senduk nasi beliau..kakakaka.. lapo beno gayenyew,..


 terus bersame...
walaupon pahit..
dah mcm adik beradik..
kalau sorang tegur n ngate lgsg xterase dah..bt derk je..sbb pastu mesti ok balik~!







P/s : k0rang kite kawan sampai bebile ok...sayang korang...


2 comments:

  1. tak tahan pic skandal pun ada... bahaya tu!

    ReplyDelete
  2. hahahaha.... memain ye...utk bahan ketawa semata-2..hakhakhak....

    ReplyDelete